Nattar barn och bloggar per telefon

Det här är egentligen mest ett test för att se hur det går att blogga per telefon, men jag är så förundrad över Ungerns medielagar att det blir det som jag försöker länka till: Ungern avskaffar yttrandefrihet, men bara för sånt som kan vara dumt eller skadligt, förstås

Ja, det var det. Ni tre som läser bloggen får alltså börja vänja er vid att den uppdateras och att den kommer att innehålla telefontypiska felstavningar.

Nu har barnen somnat.

Tags: , , ,

One Response to “Nattar barn och bloggar per telefon”

  1. Pupun says:

    Hej!Har du testat alla olika basavnktrappar som finns. Jag Har en som heter babymonitor den fungerar je4tte bra och man kan e4ven ste4lla in ke4nslighet. Te4nker att den se4kert ge5r att he4mta hem till Kevins ipad. De5 kan ni ste4lla in den se5 att den ringer till er telefon ne4r han gnyr. Vet ju heller inte hur det funkar med andningsmaskinen men den e4r gratis och me5ste ju vara ve4rt ett ff6rsf6k. Men det kan ju he4nda att den inte funkar eftersom ipaden inte e4r en telefon :/ hmm har ingen aning.