Vidöppet för konspirationer kring Air France Flight 447

Jag älskar internet (och är givetvis glad för att Piratpartiet knep ett mandat i EU-valet), särskilt när det gör det så svårt för myndigheter att att komma undan med mörkläggningar av olika slag. Det senaste i den vägen är Air France airbuss 330 Flight 447 som försvann i atlanten den 1/6 i år. Det sades ju att man inte visste om planet kraschat eller ej, sedan att man inte visste var det försvann och först efter några dagar hittade man vrakdelar och kunde därmed, enligt egen uppgift, avgränsa sökandet. Man spekulerar i orsakerna.

Trovärdigheten för dessa tveksamheter är nog i det närmaste noll med tanke på att det just i det här området finns en liten ögrupp, Saint Peter and Paul rocks, som kännetecknas av att den skapats på något märkligt geografiskt vis och av att det bara är tillåtet för militärer och vissa forskare att få gå iland där. Öarna ligger lite utanför allfartsvägarna på havet, men de som passerat nämner att det inte finns så många träd, däremot en skog av antenner. Ingen kan lura mig att tro att gänget på ön inte kände till att ett stort passagerarplan kraschat i närheten.

Det mest sannolika är väl att man inte vill skylta med sin underrättelsestation eller att man inte vill avslöja hur bra koll man har på allt som rör sig i området. Men medge att man öppnar för en och annan intressant teori (jag vill poängtera att INTE tror att så kallade terrorister kapade planet för att störta det i den topphemliga stationen, men att Bilderbergruppen lyckades skjuta ner planet i sista stund. Jag tror inte heller att de överlevande hålls kvar i ett laboratorium på ön för att användas som försökskaniner).

Någon som vill bidra med teorier? Kommentarsfältet lyssnar.

Tags:

Comments are closed.