Astrid regerar

Kim Il Sung har en jämlike, i alla fall i ett avseende och då dessutom det kanske svåraste. Astrid Lindgren är regerende sagodrottning för evigt. Tack, Astrid. Hemkomna från fjällen och efter att ha klarat av 2*72 mil i bil med tre barn så har aldrig Astrids storhet varit så tydlig som nu. Vi hade bara med oss två inspelningar med Astrid själv som uppläsare, Emil på auktion i Backorva och Emil när han skall få palt, men det räckte hela vägen. Barnen gillar det så klart, de är inte superkräsna, men viktigare är att jag och V står ut. Jag inte bara står ut, jag älskar det. Så det så.

Skidresan var trevlig, men kommer hädanefter refereras till som fjällresan, eftersom jag tillbringade mer tid med att gräva en tunnel under snön än med att åka skidor. Tack till Luppen för att han sett till att bygga ett suveränt lekrum vid parkeringen närmast barnliften!

Tags: , , ,

Comments are closed.