Ich bin ein Pirat

Jag är pirat. Egentligen är jag liberal, de viktigaste frågorna för mig har (typ) alltid varit att alla skall få uttrycka sina åsikter fritt och att staten inte skall förfölja sina medborgare, och då finns det för mig inget alternativ till att stödja Piratpartiet.

Att bli guldpirat var ett lätt val, och om jag skall vara ärlig så måste jag erkänna att det var när jag valde att bli det som jag först tänkte tanken att jag skulle starta en blogg; visst kan man sitta och vara guldpirat i sin skrubb, men politiska rörelser mäts utefter hur de syns och då är en aldrig så obetydlig blogg i sämsta fall ännu en guldpirat på internets.

Nu har jag en blogg, och jag visar stolt upp den lilla guldpiratbannern. Ett huvud till att räkna för den nya tidens folkrörelse. Arrr!

Comments are closed.