Håkan Roswall, sveriges modigaste man?

Håkan Roswall är sveriges modigaste man just nu, och alla som stöder The Pirate Bay, Piratbyrån eller Piratpartiet borde hylla honom reservationslöst (men försiktigt, så att vi inte röjer honom). Genom att spela en monumental inkompetens hoppas han kunna garantera en förlust i rättegången. Det gäller bara att han är försiktig, om Henrik Pontén, Monique Wadstedt eller Thomas Bodström misstänker det allra minsta att han egentligen agerar efter sina tidigare åsikter (att åtal ej är möjligt) kan han räkna med ståplats i Nybroviken eller något lika oattraktivt. Spelar han sina kort väl kan han restaurera något av tron på sverige som ett rättssamhälle och med lite tur hindra Bodström från att bli minister igen.

Ovanstående är givetvis bara spekulationer, jag har ingen egen källa, längtar inte till Nybroviken och har inte någon pågående konflikt med Scientologirörelsen.

Monique Wadsted företrädde Scientologerna i deras kamp mot Zenon Panoussis.

Monique Wadsted företrädde Scientologerna i deras kamp mot Zenon Panoussis.

5 Responses to “Håkan Roswall, sveriges modigaste man?”

 1. Skylord says:

  Åja, nu tar du nog ut vinsten i förväg.

 2. Jeppelin says:

  Ja, lite dumt, särskilt som jag faktiskt tror att de kommer att bli fällda.

 3. Mikael says:

  En annan teori är att han inser att nämndemännen fått stränga order av sina partiledningar att fälla “the Pirate Bay”, så han vet att han kan köra den här grejen med vänsterhanden.

 4. Jeppelin says:

  Ja, för inte kan han väl vara så oförberedd efter 2,5 år med, förmodar jag, blåslampsförsedda representanter film- och skivindustrin i hasorna?

 5. […] de skulle kunna vara så säkra på att få de politiska nämndemännen på sin sida att Roswell kör det här med vänsterhanden. Det kan också vara så att åklagaren är sveriges modigaste man, eller så skulle en alternativ […]