Creosote & Kreosote

De är en aning frustrerande att rättegången mot The Pirate Bay inte börjar igen förrän på tisdag, samtidigt som det kommer att ge mig lite andrum. Jag kan omöjligen hålla mig ifrån bloggrapporteringen kring rättegången, vilket gör att det varit lite körigt att lösa mina uppgifter på hemmaplan; jag är ju föräldraledig med två tvillingpojkar på 11 månader och en 3,5-åring som får vara några timmar i veckan på dagis, och detta tar normalt mer än 100% av min uppmärksamhet. Nu har småkillarna haft en vecka när de reagerat på mejeriprodukter på ungefär samma sätt som mr Creosote hanterar mycket tunna mintkex, d.v.s. någon form av maginfluensa, vilket sammantaget gör att jag har lite att ta igen på olika håll.

Nu passar jag på att läsa om åklagarsidans nästa steg, om märkliga etiketter på TPB-gänget (Nationalist och Fascist är väl inte samma sak?) och piratpartiets numera rätt surrealistiska medlemsantal (gud va svårt å rekrytera ungdmar till politiken!). Nästa vecka börjar det igen, hoppas att barnen är friska!

Uppdatering:
Det finns såklart en inneboende nationalism i hela tanken med den fascistiska staten. För det omvända kan jag därmot inte komma på något samband. Själv kan jag inte se så mycket positivt med någon av de -ismerna.

Comments are closed.