Vissa säger vad de tycker och skiter i vad som förväntas av dem

Vissa människor kompromissar inte med sina åsikter och säger vad de tycker trots att det är uppenbart att något annat förväntas av dem. Jag hittade ett kul exempel på OMG Internets; gruppen Far & son blir intervjuade för ungdomsprogrammet REA (fast jag tror inte det sändes):

Fast är tidelag verkligen lagligt?

Jag hörde en liknande grej på radio för ett tiotal år sedan, då Carl Johan de Geer var med i något brunchrapportkvällsmorgonpassliknande program i P3. Ämnet var vandalisering av busskurer, och Carl Johan de Geer lade ut texten om hur korkat det var att ta ut sin frustration över samhällets orättvisor på sånt som ägdes av oss gemensamt. Sabbar man en busskur så förstör man i princip sina egna grejor, eller hur? Det är ju mycket bättre att gå på någon rik snubbes feta mercedes, tyckte Carl Johan, och sedan fick programledaren använda resten av programtiden till att förklara att Sveriges radio VERKLIGEN inte uppmuntrade till förstörelse.

Någon som hört något liknande?

Tags: , , ,

Comments are closed.